animator
Stapje in de wereld

15+ en de ambitie om animator te worden of

ben je al een gevormd animator en wil je hoofdanimator worden?

 

Dan volg je een cursus en je doet een stage. Dit kan voor sommige cursussen voor animator al als je dit jaar 16 wordt. Het is een aanrader. In een warme menselijke groep van leeftijdsgenoten krijg je inzicht in jezelf, in anderen en je leert hoe je een goede monitor kan worden.


Tijdsduur en vervoer

Die cursus duurt een week en is meestal met overnachting. Wij zorgen mee voor je vervoer. Dit kan soms samen met andere deelnemers. Stapje betaalt zo nodig ook de vervoerkost.


Kost

Behoor je tot de kwetsbare doelgroep dan betaalt Stapje alles wat boven de 60 € is.  We kunnen zelfs het bedrag voorschieten. Als je gemeentebestuur een deel van de kost terugbetaalt, komt dit bedrag wel bij Stapje in de wereld terecht. De Cursus kost normaal tussen de 180 € en de 240 €

Hoe ga je te werk
je vindt hier wat uitleg maar bel ons gerust op: 0484 064669 we helpen je. Je vraagt een KAVO-id aan op de website van CJSM

Op die website vind je de lijst van de cursussen. Je kiest welke cursus je wilt volgen en je schrijft je in. Men meldt je dat je pas ingeschreven bent als je betaald hebt. Die mail stuur je naar ons door en je belt ons op. Dan overleggen we de geldzaken samen.

 

- Je kan je stage doen tijdens de vakantie van Stapje in de wereld!

- Sporty organiseert bv in Kessel-lo een animatorcursus!


De cursussen zijn snel volzet, dus doe je zo vlug mogelijk je inschrijving!