Volwassenen vakanties

Volwassenen vakantie in Koksijde

Voor?

42-plussers

Wanneer?

2 september – 6 september

Waar?

Vakantiecentrum Rijgersnest

Prins Boudewijnlaan 39, 8670 Koksijde

Prijs?

Eenpersoonskamer: €190

Andere kamers: €170

Praktische informatie

Vertrek en aankomst

De bus vertrekt om 10u aan De Becker Remyplein in Kessel-Lo. We verwachten je om 9u45.

terug : op vrijdag 6 september: om 10u moet de kamer vrij zijn en stockeren we de valies in een kelderruimte want ’s middags eten we nog in het Reigersnest. De voormiddag is ook vrij:  een tip : het is markt in Koksijde na het middageten: 13u30 vertrekt de bus huiswaarts.

Programma

Na het vertrek van de bus doen we een tussenstop in Brugge of Gent voor een boottocht of een museumbezoek. Je brengt je eigen picknick mee voor die middag, wij zorgen voor een flesje water.

Na aankomst kunnen we genieten aan verschillende activiteiten. We zullen enkele musea bezoeken, wandelingen maken in de duinen en/of aan het strand, zwemmen on openlucht of in het stedelijk zwembad, een dagtocht over de ijzer naar Diksmuide…

We logeren volpension. Per dag ontvang je twee bonnen voor een extra drankje in de bar. Er is ’s middags en ’s avonds water bij de maaltijd.

Meebrengen

Neem zeker al je noodzakelijk gerief (zoals medicatie) mee. Voorzie voldoende kledij en schoenen voor de hele vakantie. We verwachten dat het warm zal zijn, maar het kan altijd beginnen te regenen of koud worden. Neem dus zeker ook warme kledij en een regenjas mee. Toiletgerief (tandenborstel, tandpasta, kam…) en handdoeken zijn niet inbegrepen. Vergeet deze ook niet. We zullen gaan zwemmen, dus pak ook een zwempak mee. Neem ook een leuke outfit mee voor de dansavond op donderdag. Indien je een De Lijnabonnement hebt, neem je dit mee, want dit geldt op de kusttram. Als je geen abonnement hebt, vraag je een ticket aan ons.