Ons team

Het team van stapje in de wereld bestaat uit een vast team van bestuursleden die hun beste voetje voor zetten om te zorgen dat alle kampen vlot verlopen. Natuurlijk zijn zei er niet alleen want zei worden ge ondersteund door vrijwilligers. Deze vrijwilligers zijn een grote hulp voor stapje in de wereld!

Hier stel ik je even voor ook ons bestuur team.

voorzitter- Penningmeester

Anna Missinne

anna@stapjeindewereld.be
 bestuurslid

An Derieuw

An@stapjeindewereld.be
 bestuurslid 

Ouafae Ait El Houjaj

ouafae@stapjeindewereld.be
 bestuurslid

Mary Afua Asimeng

mary@stapjeindewereld.be
bestuurslid

Médiatrice Twagirayezu
    mediatrice28@yahoo.com
secretaris

Mieke Luyckx


mieke@stapjeindewereld.be
bestuurslid

Anzhela Avagyan


anzhela@stapjeindewereld.be

Animators

Als animator op kamp ben jij de architect van plezier en avontuur! Elke dag breng je lachende gezichten, organiseer je spellen, vertel je verhalen en ontdek je samen met de kinderen de natuur. Je bent niet alleen een entertainer, maar ook een mentor en vriend. Als je van avontuur houdt en graag onvergetelijke momenten creëert, dan is het leven van een animator op kamp perfect voor.

Wil jij animator worden of doorgroeien tot hoofdanimator? Volg een cursus en stage, zelfs als je bijna 16 bent. In een ondersteunende groep van leeftijdsgenoten ontwikkel je jezelf en leer je monitoren. De cursus duurt een week met overnachting, vervoer wordt geregeld. Stapje betaalt kosten boven €60 voor kwetsbare groepen. Kosten liggen tussen €180 en €240. Vraag een KAVO-id aan, kies een cursus, betaal en meld je aan. Neem contact op voor verdere ondersteuning. Stages zijn mogelijk tijdens Stapje’s vakanties. Bijvoorbeeld, Sporty organiseert animatorcursussen in Kessel-lo.

Word jij een animator, neem dan contact op met ons!