Kindervakanties

Kindervakantie in het Pietersheim

Voor?

Kinderen van 6 tot 11 jaar.

Wanneer?

9 juli tot 12 juli 2024

Waar?

Neerharenweg 12, 3620 Lanaken

Prijs?

Maximum €50 voor een hele week.

Van alle ziekenkassen (behalve van Solaris) krijg je €25 terugbetaald als je ons formulier indient. Contacteer ons voor het formulier.

Praktische informatie

Vertrek en terugkomst

De bus vertrekt in Kessel-Lo en in Herent.  In Kessel-Lo verwachten we je om 9u30 aan De Becker Remyplein. De bus vertrekt om 9u45. Hij rijdt naar Herent naar het Lokaal Dienstencentrum (Mechelsesteenweg 485) en vertrekt daar om 10u30. Je kan ook rechtstreeks naar het vakantiehuis komen.

De terugkeer is afhankelijk van het verkeer tegen 16u. De bus doet ook de beide plaatsen aan. De bus rijdt eerst naar Herent en dan naar Kessel-Lo.

Heb je hulp nodig voor je vervoer, laat ons het dan weten. We zoeken samen naar een oplossing.

Programma

Wat het programma dit jaar is verklappen we je nog niet. Maar het wordt zeker een super toffe vakantie! 

Voetbal, dansen, sport, zwemmen, een zoektocht, een ponyrit en verschillende spelletjes zijn activiteiten waar jullie naar kunnen opkijken. Enkele activteiten zijn opgedeeld in leeftijdsgroepen.

De kookploeg zorgt voor eten en drank met minstens één warme maaltijd per dag. Je noteert op het inschrijvingsformulier wat je niet mag eten en waar je allergisch voor bent.

Meebrengen

Je buskaart, je identeitskaart, telefoonnummers van de ouders en 2 strookjes van de ziekenkas steek je in een omslag met je naam er op en geef je aan de verantwoordelijke op de bus. Als je medicatie nodig hebt steek je dit ook in een omslag mét je naam er op en je noteert hoe, wanneer en hoeveel je het moet nemen en of dit in de koelkast bewaard moet worden.

Je brengt comfortabele kledij en (wandel)schoenen voor de hele week mee. Neem een regenjas en warme kledij mee voor als het zou regenen. Toilet- en badgerief is niet inbegrepen, dus breng zeker je tandenborsten, tandpasta en handdoeken mee. Zwemkledij moet je ook meenemen.

GSM

Zakgeld en een GSM zijn niet noodzakelijk. Er is een kamptelefoon waarop ouders en de kinderen elkaar kunnen bellen. We ervaren dat de kinderen in de avond het meest aan thuis denken, maar dat een GSM het kind hindert om zich thuis te voelen op de vakantie.

Je GSM is niet verzekerd als je hem verliest of beschadigt. We houden alle GSM’s bij in een aparte doos en je kan deze enkel ’s avonds een uurtje gebruiken.