Steun ons

Jaarlijks heeft Stapje in de wereld meer dan €20.000 nodig om het project waar te kunnen maken. Vakanties kosten uiteraard geld, maar we willen de kosten voor deelnemers laag houden. Subsidies dekken een deel van de kosten, maar we hebben meer nodig. Daarom helpt elke sponsoractie, klein en groot, ons enorm.

Trooper

Stapje in de wereld steunen tijdens het online shoppen? Dat kan zeker! Als je online aankopen doet via onze link, ontvangen we automatisch een percentage van het aankoopbedrag. https://www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/stapjeindewereld

Rekeningnummer Stapje in de wereld

Wil je ons financieel steunen? Dat kan! Elk bedrag, zowel klein als groot, helpt ons. Je kan rechtstreeks op rekeningnummer BE73 0689 0443 1360 een bedrag overschrijven naar ‘vzw Stapje in de wereld’ met de mededeling ‘gift‘.

Vanaf een overschrijving van €40 kan u storten met een fiscaal attest. Je kan op rekeningnummer BE80 7765 9023 3377 een bedrag boven €40 overschrijven naar ‘vzw Caritas Hulpbetoon‘ met de mededeling ‘voorkeurproject n°6022 Stapje in de Wereld’. Caritas Hulpbetoon bezorgt u in de maand februari van het volgende jaar het document voor de fiscale aftrek.

Onze sponsors